THE GREATEST GUIDE TO برای کبد چرب چه باید کرد

The Greatest Guide To برای کبد چرب چه باید کرد

The Greatest Guide To برای کبد چرب چه باید کرد

Blog Article

کبد چرب درجه‌ی ۴ یا همان سیروز کبدی، علایمی مشابه با حالت‌های قبلی دارد و فرد مبتلا ممکن است دچار کاهش وزن، بی‌اشتهایی، ضعف، خارش، زردی پوست و دیگر موارد شود.

استرس باعث اختلال در یک فرایند تاشدگی پروتئینی خواهد شد؛ این فرایند در مغز انجام می‌شود و مختل شدن عملکرد آن منجر به بروز کبد چرب خواهد شد.

کبد چرب گرید ۱ به اولین مرحله بیماری اشاره دارد که به آن «کبد چرب ساده» یا «استئاتوز کبدی» می‌گویند. در این مرحله، چربی اضافی در سلول‌های کبدی بیمار جمع می‌شوند؛ اما به‌طورکلی بی‌ضرر تلقی می‌شود. اگر تجمع چربی بیش از این پیشرفت نکند معمولا در این مرحله از بیماری علائمی بروز نکرده و عوارض جسمانی در پی ندارد.

این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافت‌های زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچاله‌گی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته می‌شود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق می‌افتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.

الکل: الکل شایع‌ترین علت بیماری کبد چرب است. الکل بر کبد تأثیر می‌گذارد، در بیماری کبد چرب و سایر بیماری‌های کبدی مانند سیروز نقش دارد.

سعی کنید در بعضی مواقع، به‌جای فست فود، ورزش را جرو برنامه‌ی تفریحی خود کبد چرب جلوگیری قرار دهید.

ریزش سنگ در جاده چالوس حادثه آفرید + فیلم

برای درمان کبد چرب راهکارهای گوناگونی وجود دارد که یکی از راحت ترین آن ها خوردن برخی میوه های مفید برای کبد چرب است که خیلی فوری آن را رفع می کنند.

روغن‌های پخت و پز سالم را انتخاب کنید: از روغن سالم برای پخت و پز استفاده کنید. به دنبال روغن‌های سالم مانند روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن بذر کتان و سایر روغن‌های سالم باشید و غذاهای خود را با آن‌ها بپزید.

شکر: به افزایش سطح قند خون کمک می‌کنند و می‌توانند باعث افزایش چربی در کبد شوند. تولیدکنندگان اغلب به آب نبات، بستنی و نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه و آب میوه شکر اضافه می‌کنند.

استفاده از چاشنی زردچوبه در برنامه‌ی غذایی می‌تواند باعث ذخیره‌ی کم‌تر چربی در کبد شود.

به عنوان مثال به جای روغن خردل یا کانولا از روغن زیتون استفاده شده و برای مهار گرسنگی در بین وعده‌های غذایی، میوه و آجیل مصرف شود.

در صورتی که به این بیماری مبتلا شدید، از مصرف خودسرانه داروها یا روش‌های درمانی پیشنهاد شده توسط دیگران اجتناب کرده و تنها به دستورات پزشک عمل کنید. داشتن یک رژیم غذایی مناسب در کنار ورزش نیز در فرایند درمان بیماری تاثیرگذار است.

از مصرف غذاهای پرچرب خودداری کنید و نسبت به هیدروکربن دریافتی روزانه حساسیت لازم را به خرج دهید.

Report this page